8. januára 2014 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MDVRR SR: Vestník ministerstva dopravy bude už len elektronický

BRATISLAVA 8. januára –

Od začiatku tohto roku bude Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR vydávať svoj vestník už len v elektronickej forme. Cieľom je zlepšiť jeho dostupnosť, zefektívniť distribúciu odberateľom a zároveň znížiť náklady na jeho výrobu. Rovnako dôležitý je aj ekologický rozmer. „Som rád, že všetky naše kroky smerujú k úspore verejných financií. Snažíme sa šetriť v každej oblasti, no zároveň zvyšovať aj kvalitu a dostupnosť našich služieb. Verím, že naši odberatelia nový spôsob vydávania a distribúcie vestníka ocenia,“ povedal hovorca Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR Martin Kóňa.
Vestník Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR bude verejne dostupný na stránke ministerstva v časti Ministerstvo/Dokumenty/Vestníky. Pre odbornú i laickú verejnosť tak bude k dispozícii už v okamihu jeho vydania a nebudú musieť čakať na jeho doručenie. V tejto sekcii môžu odberatelia zároveň nájsť všetky vydania vestníkov už od roku 1997. Pre stálych odberateľov je pripravená možnosť dostávať nové vydania vestníka priamo do svojej e-mailovej schránky. Stačí, ak svoje kontaktné údaje pošlú na adresu info@mindop.sk a ministerstvo ich zaradí do mailing listu. Za prípadné kopírovanie a rozširovanie Vestníka MDVRR SR inými subjektmi, ministerstvo nezodpovedá.

Martin Kóňa
hovorca Ministerstva dopravy,
výstavby a regionálneho rozvoja SR

jb;qq