4. augusta 2016 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

ÚRAD VLÁDY: Denník N si od A do Z vymyslel príbeh o predsedovi vlády

BRATISLAVA 4. augusta – Denník N klame ešte aj vtedy, keď je z verejne dostupných zdrojov zrejmé, že jeho tvrdenia sú čistým výmyslom. Denník N v dnešnom článku s titulkom „Pre Pride sa narýchlo stretli Fico a Danko“ okrem iného tvrdí, že „Fico sa pridal ku koaličnému partnerovi, ktorý v sobotu verejne odsúdil, že naše predsedníctvo v EÚ podporilo Dúhový pride v Bratislave“.
Odhliadnuc od toho, že čistým výmyslom je už samotné znenie titulku článku o údajnom stretnutí predsedu vlády SR s predsedom Národnej rady Slovenskej republiky v deň konania Dúhového pochodu, ktoré sa samozrejme neuskutočnilo, zarážajúci je aj ďalší obsah článku. Tvrdenie, že predseda vlády SR sa pridal ku koaličnému partnerovi v odsúdení záštity Predsedníctva SR v Rade EÚ nad podujatím je totiž v úplnom rozpore s obsahom vyhlásenia predsedu vlády SR, ktorého témou bola výlučne kritika vyvesenia dúhovej vlajky na budove zastupiteľského úradu Slovenskej republiky v Budapešti.
Zo strany tohto denníka ide len o ďalšie potvrdenie faktu, že jeho záujmom v žiadnom prípade nie je informovanie o aktivitách vlády a jej predstaviteľov, ale len ich škandalizovanie prostredníctvom výmyslov a lží za každú cenu. Z tohto dôvodu nemá komunikácia predsedu vlády SR s týmto denníkom žiadny zmysel, ani význam.

bl;in

Plánujete pôrod v zahraničí? Union radí mamičkám, ako postupovať so žiadosťami Jesenná ITAPA 2023: Naše obce potrebujú kanalizáciu, až potom internet. Stojíme pred revolúciou v eurofondoch

Z kategórie Štátna správa