10. marca 2017 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

PELLEGRINI: Predlženie termínu prijímania prihlášok na Workshop IDEA-HACK1

BRATISLAVA 10. marca –

Lehota prihlásiť sa do workshopu IDEA-HACK1 je predĺžená do 17. marca

Úrad podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu predlžuje termín prijímania prihlášok na Workshop IDEA-HACK1, ktorý je príležitosťou pre odborníkov z oblasti informačných technológií, start-upistov, pracovníkov inštitúcií verejnej správy, ale aj študentov. Úrad predĺžením časovej lehoty vyhovel uchádzačom, ktorí žiadali viac času na prípravu svojich esejí a spracovanie nápadov. Všetci záujemcovia sa môžu prihlásiť do 17. marca.

Účastníci budú riešiť témy projektov, ktoré umožnia najmä malým a stredným podnikateľom získať prístup k elektronickým službám, ale aj témy interaktívnych riešení pre registre verejnej správy a pre inovatívne riešenia vo vládnom cloude. Diskusia k predloženým návrhom tak bude smerovaná na kreáciu tém pre národné alebo dopytové projekty v rámci Operačného programu Integrovaná infraštruktúra, prioritná os 7.

Bližšie informácie o Workshope nájdete tu: http://www.vicepremier.sk/index.php/zapojte-sa-do-workshopu-idea-hack-1-ktory-prepoji-inovacie-s-technologiami-a-napadmi/

Odbor komunikácie
Úrad podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu

ITAPA AI & Robotics 2024: Umelú inteligenciu musíme vedieť regulovať. Pozor však, aby sme nezabili inovácie Zásoby pitného režimu do karanténnych centier a na hranice