8. decembra 2014 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MPSVR: Platnosť preukazov o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci

BRATISLAVA 8. decembra – Upozornenie pre fyzické osoby – vlastníkov platných preukazov, platných osvedčení alebo platných dokladov podľa § 16 ods. 1 písm. b) zákona č. 124/2006 Z. z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci na činnosti uvedené v prílohe č. 1a tohto zákona vydané pred 1. januárom 2014.
Uvedené doklady podľa § 39f tohto zákona strácajú platnosť dňa 31. 12. 2014, ak sa fyzická osoba nepodrobí lekárskej preventívnej prehliadke vo vzťahu k práci do 31. decembra 2014.
Táto povinnosť sa nevzťahuje na fyzické osoby, ktoré sa lekárskej preventívnej prehliadky vo vzťahu k práci podrobili v období od 1. januára 2010 do 31. decembra 2013.

tlačový odbor
Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR

es;mt

Slováci sa ani po reforme o svojich 13 miliárd úspor v druhom pilieri stále príliš nezaujímajú TA3: Témy a hostia relácie V politike