29. júna 2016 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MPRV: Posilnenie postavenia poľnohospodárov v dodávateľskom reťazci

BRATISLAVA 29. júna –

Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR v dňoch 30.6. – 1.7. organizuje medzinárodnú odbornú konferenciu na tému Posilnenie postavenia poľnohospodárov v potravinovom dodávateľskom reťazci. Konferencia sa uskutoční v rámci slovenského predsedníctva v Rade EÚ.

Hlavnými rečníkmi konferencie budú hostia z Európskeho parlamentu, Európskej komisie, ministerstiev pôdohospodárstva z EÚ, potravinárskych komôr a potravinárskych firiem – Oľga Sehnalová, Sofia Riberio, Joost Korte, Katja Friedrichsen a ďalší. Témami budú nekalé obchodné praktiky, posilňovanie potravinového dodávateľského reťazca, spoločná poľnohospodárska politika a mnohé iné.

Oficiálne otváracie vystúpenie ministerky pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Gabriely Matečnej je naplánované na štvrtok 30. júna v čase od 13:30 do 14:00. Po tomto vystúpení, v čase od 14:15 do 14:30 sa uskutoční tlačový brífing ministerky Gabriely Matečnej k téme konferencie.

Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR bude o záveroch odbornej konferencie informovať verejnosť v piatok 1. júla formou tlačovej správy.

Ing. Michal FEIK
Odbor komunikácie a marketingu

jb

Odporúčané články