20. septembra 2016 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MPRV: Ministerka Gabriela Matečná podporí Európsky týždeň mobility

BRATISLAVA 20. septembra –

Pri príležitosti Európskeho týždňa mobility ministerka pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Gabriela Matečná podporí alternatívny a ekologický spôsob cestovania v meste. Na rokovanie vlády príde na bicykli. Pri tejto príležitosti Vás pozývame na krátky brífing s novinármi, kde bude prezentovať, prečo je dôležité podporovať zelenú a ekologickú dopravu.

Účastníci: Gabriela Matečná, ministerka pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Dátum: streda 21. 9. 2016
Čas: 9:30
Miesto: Úrad vlády SR, Námestie slobody 1, Bratislava

Európsky týždeň mobility sa koná každý rok od 16. do 22. septembra s cieľom povzbudiť samosprávy, aby zaviedli a podporovali opatrenia udržateľnej mestskej mobility, aby vyzvali svojich obyvateľov využívať pre prepravu multimodálnu dopravu (peši, bicyklom či hromadnou dopravou) – alternatívy osobných motorových vozidiel.

Michal Feik
Odbor komunikácie a marketingu MPRV SR

dn

Odporúčané články