10. júna 2014 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MH SR: Súťaž „Mladý inovatívny podnikateľ 2014“ má víťazov

BRATISLAVA 10. júna –

Minister hospodárstva SR Tomáš Malatinský dnes ocení víťazov súťaže „Mladý inovatívny podnikateľ 2014“. Slávnostné odovzdanie cien bude v Pálffyho paláci o 11,30 hodine.

Súťaž je organizovaná v spolupráci s Asociáciou zamestnávateľských zväzov a združení, ktoré je zároveň odborným partnerom podujatia.

V súčasnosti sa koná 8. ročník súťaže. Traja najlepší finalisti súťaže budú nominovaní na celosvetovú súťaž „Creative Young Enterpreneur Award“, kde budú mať možnosť reprezentovať podnikanie na Slovensku, zároveň bude vybraná držiteľka „Ceny prvej dámy SR“, ako aj absolútny víťaz súťaže.

Stanislav Jurikovič
hovorca ministra hospodárstva SR

qq

Odporúčané články

Premiéra prvého Fashion LIVE! Film Festivalu odštartovala v kinosálach maratón toho najlepšieho zo sveta módy Agentúry, pozor! Zlatý Klinec spustil registráciu. Nové kategórie, nové trhy, nové príležitosti.

Z kategórie Štátna správa

Odporúčame