23. júla 2015 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MH SR: Minister Vazil Hudák na 8. stretnutí banských miest a obcí

BRATISLAVA 23. júla –

Minister hospodárstva SR Vazil Hudák vycestuje zajtra, 24. júla do Banskej Bystrice, kde sa zúčastní na 8. stretnutí banských miest a obcí a bude zároveň prijatý do baníckeho stavu.

Počas slávnostného stretnutia odovzdá minister baníkom niekoľko vyznamenaní ministra hospodárstva SR a následne sa zúčastní slávnostného Šachtágu, kde bude ceremoniál prijatia ministra hospodárstva do baníckeho stavu. Na to, aby mohol byť minister prijatý do baníckeho stavu, musí absolvovať čestný skok cez kožu a niekoľko ďalších tradičných „disciplín“ baníkov.

PROGRAM:

16.45 Príchod ministra Vazila Hudáka pred pamätník SNP v Banskej Bystrici
17.30 Slávnostné otvorenie 8. Stretnutia banských miest a obcí
príhovor ministra hospodárstva SR
18.00 Odovzdávanie vyznamenaní ministra hospodárstva SR
18.20 Slávnostný Šachtág
prijímanie ministra do baníckeho stavu, čestný skok cez kožu

Miriam Žiaková
hovorkyňa ministra

dn

Otvorený list Slovenskej komory audítorov o neuváženom zbavovaní sa kontroly štátu nad verejnými financiami ESG. Naliehavosť začína byť hmatateľná

Z kategórie Štátna správa