26. júna 2014 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MF SR: Otázky a odpovede k zákonu o e-Governmente

BRATISLAVA 26. júna –

Ministerstvo financií SR pripravilo zoznam najčastejšie kladených otázok a odpovedí k zákonu o e-Governmente, ktorý pomôže odbornej aj laickej verejnosti zorientovať sa v okruhoch legislatívy a zefektívni využívanie elektronických služieb štátu. Cieľom je predchádzať komplikáciám pri aplikácii zákona a využívaniu naň naviazaných elektronických služieb. Zároveň ide o živý dokument, ktorý je možné v prípade potreby kedykoľvek dopĺňať.
Viac sa dočítate tu:

Tlačový odbor
Ministerstvo financií Slovenskej republiky

jb;dn

Odporúčané články

EDMANIA predstavila kompletný lineup: Zaži tanečnú revolúciu na vlastnej koži! Vychytávky, ktoré ovládli rok 2017: Mladí Slováci vymýšľajú robotov a dobýjajú s nimi párty aj v zahraničí!

Z kategórie Štátna správa

Odporúčame