12. októbra 2016 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MF SR: Návrh rozpočtového plánu na rok 2017 – revízia výdavkov

BRATISLAVA 12. októbra –

Súčasťou Návrhu rozpočtového plánu je mandát na druhé kolo revízie výdavkov, v tomto roku budú témami revízie životné prostredie, trh práce a sociálny systém a regionálne a vysoké školstvo. Nájdete ich aj na stránke revízie výdavkov (http://www.mfsr.sk/Default.aspx?CatID=11158). Spoločné tímy ministerských analytikov pripravia záverečné správy do 30. júna 2017. Vláda ich schvaľuje spolu s rozpočtom verejnej správy do 15. októbra.

Radi sa s Vami budeme o týchto témach priebežne rozprávať. Vaše postrehy a komentáre sú pre nás veľmi prínosné.

Štefan Kišš
riaditeľ
Útvar hodnoty za peniaze
Ministerstvo financií SR