8. septembra 2016 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MDVRR: Minister dopravy sa stretol so šéfom bratislavského letiska

BRATISLAVA 8. septembra –

Minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Arpád Érsek sa dnes stretol s generálnym riaditeľom Letiska M. R. Štefánika v Bratislave, Ivanom Trhlíkom. Ten ho informoval o prebiehajúcich rokovaniach v oblasti rozvoja letiska. Nový minister dopravy sa postupne stretne so všetkými generálnymi riaditeľmi spoločností, ktoré sú v pôsobnosti ministerstva dopravy.

„Mám záujem vytvoriť na ministerstve dopravy silný tím, preto považujem za veľmi dôležité, aby sme si s riaditeľmi jednotlivých spoločností veľmi jasne určili, kam tieto firmy majú smerovať, a ako tieto ciele naplníme,“ povedal po stretnutí A. Érsek.

Šéf rezortu dopravy postupne absolvuje aj stretnutia s ostatnými generálnymi riaditeľmi spoločností v pôsobnosti ministerstva dopravy. S každým z nich chce prediskutovať ich víziu rozvoja štátnych firiem.

Karolína Ducká
hovorkyňa Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR

dn

MDVRR: Plavba na Dunaji je naďalej do odvolania pozastavená MDVRR: Záujem o Slovensko prevyšuje očakávania