3. decembra 2013 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

Vyhlásenie predsedu vlády SR Roberta Fica

BRATISLAVA 3. decembra – Predseda vlády SR Robert Fico požiadal ministra pôdohospodárstva SR Ľubomíra Jahnátka o stiahnutie návrhu novely zákona o lesoch z aktuálneho rokovania NR SR, aby nevznikli žiadne pochybnosti o tom, že ľudia môžu naďalej bez obmedzení zbierať huby a lesné plody a vstupovať do lesa tak, ako to bolo doteraz.

Tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR

es;nr

Právnická firma roka: Advokáti RUŽIČKA AND PARTNERS získali už 10. víťazstvo v kategórii Verejné obstarávanie Poskytovanie kúpeľnej starostlivosti, reakcia na vyhlásenie VšZP zo dňa 30. marca 2022

Z kategórie Štátna správa