14. decembra 2012 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

Vyhlásenie predsedu vlády SR k rokovaniu NR SR

BRATISLAVA 14. decembra (SITA) – Predseda vlády SR Robert Fico sa dohodol s predsedom NR SR Pavlom Paškom, že o návrhu zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 309/2009 Z. z. o podpore obnoviteľných zdrojov energie a vysoko účinnej kombinovanej výroby sa vzhľadom na viaceré vznesené výhrady nebude hlasovať, kým sa situácia okolo tohto zložitého zákona nevyjasní.
Predseda vlády SR zároveň vyslovuje počudovanie nad kritikou či dokonca rozhorčením súčasnej pravicovej opozície, ktorá v čase, keď bola pri moci, dala Pente viaceré strategické spoločnosti, vrátane Paroplynového cyklu.

Tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR

es;nr

Právnická firma roka: Advokáti RUŽIČKA AND PARTNERS získali už 10. víťazstvo v kategórii Verejné obstarávanie Poskytovanie kúpeľnej starostlivosti, reakcia na vyhlásenie VšZP zo dňa 30. marca 2022

Z kategórie Štátna správa