30. novembra 2012 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

VLÁDA: Vyhlásenie k situácii súvisiacej s požiadavkami učiteľov

BRATISLAVA 30. novembra – Nerozumieme dnešnému protestu pred Úradom vlády, keďže vláda na čele s premiérom R. Ficom napriek prerušeniu štrajku počas dňa aj v noci rokuje o zlepšení podmienok pre učiteľov. Vo včerajších nočných hodinách rokovala so zástupcami školských odborov a dnes s predstaviteľmi ZMOS a VÚC. Vítame konštruktívny prístup drvivej väčšiny škôl na Slovensku, kde sa učitelia i žiaci vrátili do tried a takto čakajú na výsledky rokovaní.

Beatrice HUDÁKOVÁ
hovorkyňa predsedu vlády SR

es;bl

Takto to už ďalej nejde, samosprávy a firmy bijú na poplach! Slovensko potrebuje zmobilizovať kapitál a využiť potenciál v prístupe k peniazom. Minister Vlčan i predstavitelia rezortov financií a hospodárstva predstavia nové možnosti financovania na konferencii ECOFIN 2022 Aktualizácia Lex Ukrajina rozšíri ukrajinským ženám možnosti uplatnenia na trhu práce. Riešiť by sme však mali aj rodové rozdiely v odmeňovaní