11. februára 2013 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

VLÁDA: Reakcia premiéra na ohlásenú rezignáciu pápeža Benedikta XVI.

BRATISLAVA 11. februára – „Rezignáciu Svätého Otca prijímam s rešpektom ako jeho osobné rozhodnutie. Benedikta XVI. som počas jeho pontifikátu vnímal ako zástancu tradičných hodnôt, ktorý sa veľmi intenzívne zaujímal o dianie vo svete.“

Robert Fico
predseda vlády SR

tm;nr

Takto to už ďalej nejde, samosprávy a firmy bijú na poplach! Slovensko potrebuje zmobilizovať kapitál a využiť potenciál v prístupe k peniazom. Minister Vlčan i predstavitelia rezortov financií a hospodárstva predstavia nové možnosti financovania na konferencii ECOFIN 2022 Aktualizácia Lex Ukrajina rozšíri ukrajinským ženám možnosti uplatnenia na trhu práce. Riešiť by sme však mali aj rodové rozdiely v odmeňovaní