14. marca 2013 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

Stanovisko Generálnej prokuratúry SR

BRATISLAVA 14. marca – Na základe informácií uverejnených v denníku SME dňa 8. februára a 9. februára 2013 Generálna prokuratúra SR preverovala podozrenie z protiprávneho konania prokurátora GP SR JUDr. Jaroslava Kozolku v súvislosti s tvrdeniami, že umožnil dvom svedkom vypočúvaným v inej trestnej veci nahliadnuť do vyšetrovacieho spisu obvinenej Hedvigy Žákovej (Malinovej).
Na základe vykonaného šetrenia GP SR došla k záveru, že JUDr. Jaroslav Kozolka neumožnil nahliadnuť do vyšetrovacieho spisu a ani jeho súčasti nepovolaným osobám.
Vzhľadom k týmto zisteniam je nepochybné, že tvrdenia uverejnené v denníku SME sa ukázali ako nepravdivé, a preto GP SR celý spisový materiál odstúpila na ďalšie konanie OR PZ Bratislava I.

es;bl

Zdravšie a udržateľnejšie potraviny za dostupnú cenu? Stačí nakúpiť v Lidli COOP Jednota pokračuje v protiinflačnej garancii

Z kategórie Štátna správa