26. júna 2017 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

PELLEGRINI: Peter Pellegrini odcestoval do Bruselu na 7. Kohézne fórum

BRATISLAVA 26. júna –

Podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu Peter Pellegrini dnes odletel do Bruselu na 7. Kohézne fórum, na ktorom vystúpi na tému investícií z fondov EÚ aj po roku 2020.

„Na Kohéznom fóre budem presadzovať názor, že budúcnosť kohéznej politiky a štrukturálnych fondov po roku 2020 je aj naďalej kľúčová, pretože každý občan Európskej únie bez ohľadu na to, či žije na slovensko-ukrajinskej hranici alebo niekde v dobre rozvinutom území Nemecka alebo Francúzska, má rovnaké právo na kvalitnú infraštruktúru, na kvalitné životné prostredie, na kvalitný život,“ uviedol Pellegrini.

Kohézne fórum je najvýznamnejšou udalosťou v oblasti európskej politiky súdržnosti. Koná sa každé tri roky a je príležitosťou pre stretnutie zástupcov hospodárskych a sociálnych partnerov, mimovládnych organizácií a akademickej sféry s predstaviteľmi národných a regionálnych vlád a európskych inštitúcií.

Komunikačný odbor

Úrad podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu

ITAPA AI & Robotics 2024: Umelú inteligenciu musíme vedieť regulovať. Pozor však, aby sme nezabili inovácie Zásoby pitného režimu do karanténnych centier a na hranice

Z kategórie Štátna správa