20. septembra 2012 PR správyFinancie od PRservis.skSITA Diskusia()

OTP Banka prináša úvery na bývanie len za 4,29 % p.a.

BRATISLAVA 20. septembra – OTP Banka Slovensko, a.s. pripravila klientom od 20. septembra 2012 atraktívnu kampaňovú ponuku úverov na bývanie otp HYPO s úrokovou sadzbou len 4,29 % p.a. pre všetkých s fixom na 3 roky. Klienti neplatia ani poplatok za poskytnutie úveru.

„Okrem výhodných kampaňových podmienok na spotrebné úvery, sme sa rozhodli v rámci kampane ďalej vylepšiť a zatraktívniť parametre úverov na bývanie. Ponuka 4,29 % p.a. pre všetkých na otp HYPO úver určite osloví každého, kto plánuje riešiť v najbližšej dobe svoje bývanie a nemá dostatok financií. Ponuka trvá len do 20. novembra 2012, pričom klienti môžu využiť aj ďalšie zvýhodnené parametre ako je napríklad bonus navyše pri dosiahnutí určitej hranice čistého príjmu,“ hovorí Jozef Adamkov, člen predstavenstva a zástupca GR pre Divíziu Biznis.

Kampaň na úvery na bývanie otp HYPO s úrokovou sadzbou 4,29 % p..a. pre všetkých trvá od 20.9.2012 do 20.11.2012. Klienti neplatia poplatok za poskytnutie úveru, v prípade, že preukážu čistý príjem nad 1200 Eur dostanú navyše úrokový bonus 0,1 %, p.a.. Výsledná úroková sadzba je tak 4,19 % p.a. Jedinou podmienkou získania výhodnej ú.s. 4,29 % p.a. pre všetkých je posielanie 1,5 násobku anuitnej splátky na účet v OTP Banke a poistenie nehnuteľnosti v poisťovni Groupama Garancia. Klient dostane až 30% zľavu na poistenie nehnuteľnosti a domácnosti. Ak si klient zriadi účet s balíkom služieb pri čerpaní úveru, dostane zdarma na 3 mesiace balík služieb BASE alebo 50% zľavu z balíka služieb PLUS, resp. MAX.

ax

Z kategórie Financie