3. júla 2012 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MZ SR: Rokovanie ministerky zdravotníctva o 11:30

BRATISLAVA 3. júla (SITA) –

Ministerka zdravotníctva SR Zuzana Zvolenská bude dnes (3. júla 2012) o 11. 30 h rokovať o zabezpečení základnej zdravotnej starostlivosti v regiónoch Slovenska. Na stretnutí, ktoré sa uskutoční na MZ SR, sa zúčastnia predstavitelia Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a. s., Slovenskej lekárskej komory, Asociácie súkromných lekárov a Asociácie všeobecných lekárov pre deti a dorast.
Fototermín pre zástupcov médií je pred začiatkom rokovania a po jeho ukončení bude na MZ SR brífing.

hovorkyňa MZ SR Zuzana Čižmáriková

jb

Odporúčané články

Ministerstvo nerešpektuje vôľu poslancov a hazarduje s bezpečnosťou motoristov Štátny tajomník navštívil Hornonitrianske bane Prievidza