10. apríla 2012 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MZ SR: Rokovanie ministerky so sestrami a pôrodnými asistentkami

BRATISLAVA 10. apríla (SITA) –

Rokovanie ministerky so sestrami a pôrodnými asistentkami

Ministerka zdravotníctva SR Zuzana Zvolenská bude v stredu 11. apríla 2012 o 15.00 h rokovať s predstaviteľkami Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek. Na začiatku stretnutia na MZ SR bude krátky fototermín a o výsledkoch rokovania bude ministerka Zuzana Zvolenská informovať na brífingu.

hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva SR Zuzana Čižmáriková

jb;dn

Odporúčané články

Ministerstvo nerešpektuje vôľu poslancov a hazarduje s bezpečnosťou motoristov Štátny tajomník navštívil Hornonitrianske bane Prievidza