13. septembra 2016 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MPSVR SR: Kontrola v zariadení Čistý deň

BRATISLAVA 13. septembra –

Z poverenia ministra práce, sociálnych vecí a rodiny Jána Richtera sa dnes cca o 12:00 začne hĺbková kontrola v resocializačnom zariadení Čistý deň v Galante zameraná na zabezpečenie starostlivosti o deti.
Kontrolná skupina, ktorú vedie Karol Molin, riaditeľ Národného koordinačného strediska pre riešenie problematiky násilia na deťoch, je zložená z odborníkov z MPSVR SR, Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny a zástupcov komory sociálnych pracovníkov. Kontrola bude realizovaná v úzkej koordinácii s GP SR.

Mgr. Barbora Petrová
tlačový odbor
Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR

me;dn