11. júla 2013 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MPSVR: Ministra Richtera potešila milá návšteva

BRATISLAVA 11. júla – Ministra práce, sociálnych vecí a rodiny Jána Richtera potešila dnešná neformálna návšteva prezidenta SR Ivana Gašparoviča v Kováčovej, kde sa lieči po autonehode. Prezident sa zaujímal najmä o ministrov zdravotný stav, prediskutovali aj aktuálne dianie na Slovensku a dôležité témy, ktoré sa prioritne týkajú oblasti práce a sociálnych vecí. Prezident poprial Jánovi Richterovi čo najrýchlejšie úplné uzdravenie, aby už čoskoro mohol úradovať priamo z kancelárie a nie na diaľku.

Veronika Husárová
tlačový odbor Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR

es;bl

Slováci sa ani po reforme o svojich 13 miliárd úspor v druhom pilieri stále príliš nezaujímajú TA3: Témy a hostia relácie V politike