27. júna 2016 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MPRV:Na pozíciu riaditeľa Agrokomplexu sa prihlásili štyria uchádzači

BRATISLAVA 27. júna –

Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR začiatkom júna vyhlásilo výberové konanie na riaditeľa štátneho podniku Agrokomplex. Do dátumu uzávierky sa prihlásili štyria uchádzači – JUDr. Mário Dinga, Ing. Ivan Janičík, Ing. Boris Jordanov a Ing. Eduard Krcho.

Ministerstvo vyhlásilo výberové konanie 6. júna 2016. Kandidát na post riaditeľa má mať vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa so zameraním na ekonomiku, poľnohospodárstvo, techniku alebo právo. K ďalším požiadavkám patrí minimálne 5-ročná riadiaca prax. Ministerstvo tiež požaduje poznatky a skúsenosti v oblasti propagácie a marketingu, manažérske, riadiace a organizačné schopnosti, znalosť všeobecne záväzných právnych predpisov súvisiacich s predmetom činnosti podniku a základné znalosti legislatívy EÚ v danej oblasti.

Podmienkou účasti na výberovom konaní bolo zaslanie návrhu stratégie rozvoja štátneho podniku Agrokomplex – Výstavníctvo Nitra v rámcoch aktuálneho programového vyhlásenia vlády SR, formou písomného dokumentu.

Meno nového riaditeľa štátneho podniku Agrokomplex bude definitívne známe v druhej polovici júla.

Michal Feik
Odbor komunikácie a marketingu
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR

dn