2. júna 2016 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MPRV: Hovorcom ministerstva sa stal Vladimír Machalík

BRATISLAVA 2. júna –

Novým hovorcom ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR je od 1. júna 2016 Vladimír Machalík.

„Rezort pôdohospodárstva je pre mňa profesionálnou výzvou, keďže poľnohospodárstvo a lesníctvo významne formujú obraz našej krajiny a vidieka,“ uviedol Vladimír Machalík. „Po desiatich rokoch na komunikácii v spoločnosti Volkswagen Slovakia som sa rozhodol prijať ponuku pani ministerky Gabriely Matečnej.“

Vladimír Machalík je absolventom Katedry žurnalistiky na Univerzite Komenského v Bratislave. Public relations a komunikáciu študoval vo Veľkej Británii na Chartered Institute of Public Relations, Cambridge Marketing College, v Londýne na London School of Economics a na berlínskej Quadriga University. Od roku 2006 pôsobil vo Volkswagen Slovakia, bol zodpovedný za internú a externú komunikáciu. V roku 2009 sa stal aj hovorcom automobilky. V minulosti pôsobil v denníku Pravda, ekonomickej redakcii TASR a v Európskej komisii, na generálnom riaditeľstve pre podnikanie a priemysel v Bruseli.

Odbor komunikácie a marketingu – kontakty

Mgr. Vladimír Machalík – hovorca
Mobil: (+421) 910 819 244; telefón: (+421) 2 59266 301; e-mail: press@land.gov.sk

Ing. Michal Feik – tlačové oddelenie