5. apríla 2012 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MH SR: Príprava programového vyhlásenia vlády SR

BRATISLAVA 5. apríla (SITA) –

Príprava programového vyhlásenia vlády SR

MH SR Vás pozýva na tlačovú besedu, ktorá bude v utorok (10.4.2012) o 13.00 h v tlačovkovej miestnosti (č. 27, Mierova 19). Témou je príprava programového vyhlásenia vlády SR v nadväznosti na spoločné memorandum zamestnávateľov. O podrobnostiach budú informovať minister hospodárstva SR Tomáš Malatinský, prezident Republikovej únie zamestnávateľov Marián Jusko, predseda Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory Peter Mihók, výkonný riaditeľ Klubu 500 Tibor Gregor a viceprezident Asociácie zamestnávateľských zväzov a združení SR Rastislav Machunka.

Komunikačné oddelenie
Ministerstvo hospodárstva Slovenskej republiky

jb

Odporúčané články