1. septembra 2014 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MH SR: Premiér a Pavol Pavlis na spustení reverzného toku plynu

BRATISLAVA 1. septembra –

Predseda vlády Robert Fico a minister hospodárstva Pavol Pavlis zajtra na slávnostnom spustení prevádzky reverzného toku plynu Vojany – Užhorod vo Veľkých Kapušanoch.

Predseda vlády Rober Fico a minister hospodárstva Pavol Pavlis sa zajtra, 2. septembra 2014 zúčastnia na slávnostnom spustení prevádzky reverzného toku plynu Vojany – Užhorod vo Veľkých Kapušanoch. Za ukrajinskú stranu sa na slávnostnom akte zúčastní ukrajinský minister energetiky Jurij Prodan.

PROGRAM:

– 12.00 Príchod hostí
– 12.30 Úvodné slovo
– 12.55 Presun na miesto otvorenia
– 13.20 Príhovory hostí
– 13.55 Slávnostné otvorenie

Mgr. Miriam Žiaková
Kancelária ministra
hovorkyňa

qq

Otvorený list Slovenskej komory audítorov o neuváženom zbavovaní sa kontroly štátu nad verejnými financiami Samsung predstavil nové vlajkové lode Galaxy Z

Z kategórie Štátna správa