1. marca 2013 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MH SR: Deň otvorených dverí na Puncovom úrade SR

BRATISLAVA 1. marca (SITA) –

V rámci historicky prvého dňa otvorených dverí na Puncovom úrade Slovenskej republiky Vás pozývame na krátky brífing ministra hospodárstva SR Tomáša Malatinského, ktorý sa uskutoční v pondelok (4. 3. 2013) o 9.30 h v priestoroch Puncového úradu SR (Medená ulica č. 10) v Bratislave. Minister hospodárstva T . Malatinský sa osobne oboznámi s činnosťou a plánmi úradu najmä v súvislosti s novým návrhom zákona o puncovníctve, ktorý MH SR predložilo do parlamentu.
Deň otvorených dverí bude aj na všetkých pobočkách a expozitúrach Puncového úradu SR.

Stanislav Jurikovič
hovorca ministra hospodárstva SR

jb;mo

Odporúčané články