7. februára 2013 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MF SR: TB podpredsedu vlády a ministra financií Petra Kažimíra

BRATISLAVA 7. februára (SITA) –
Pozývame Vás na tlačovú besedu podpredsedu vlády a ministra financií Petra Kažimíra na tému „Daňová prognóza“, ktorá sa uskutoční zajtra, v piatok 8. februára o 13.00 hod., v budove Ministerstva financií SR v Bratislave, vchod z Kýčerského ulice,
prízemie vľavo – miestnosť na tlačové konferencie.“

Tlačový odbor
Ministerstvo financií Slovenskej republiky

mo

Odporúčané články

ITAPA: Slováci sú spokojní s e-službami, v ďalšej modernizácii sa inšpirujeme u Britov a Fínov S umelou inteligenciou sa počíta aj na Slovensku!

Z kategórie Štátna správa

Odporúčame