1. augusta 2012 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MF SR: TB ministerstva financií o 14:00

BRATISLAVA 1. augusta (SITA) – Dňa 1.8.2012 o 14.00 sa na Ministerstve financií Slovenskej republiky uskutoční tlačová konferencia ministra financií a podpredsedu vlády Petra Kažimíra, štátneho tajomníka ministerstva financií Petra Pellegriniho a prezidenta Finančnej správy SR
Františka Imreczeho. Témou tlačovej konferencie je informovanie verejnosti o šafárení na daňovej správe nominantmi bývalej vlády.

Agentúru SITA o tom informoval Tlačový odbor Ministerstva financií Slovenskej republiky.

mo

Odporúčané články

Novela zákona o riešení krízových situácií na finančnom trhu skrýva viaceré riziká Zachytávanie dažďovej vody i dôsledný monitoring. Zelený rezort podniká kroky v boji proti suchu

Z kategórie Štátna správa