27. júla 2015 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MF SR: Stanovisko ministra financií Petra Kažimíra ku Grécku

BRATISLAVA 27. júla –

Stanovisko ministra financií Petra Kažimíra ku Grécku:

„Interview bývalého ministra financií Grécka Yanisa Varoufakisa, v ktorom priznal prípravu prechodu/návratu k drachme počas prebiehajúcich rokovaní o predĺžení existujúceho programu, je neklamným dôkazom, aký nevyspytateľný partner to bol.“

„Je nutné zaistiť, aby sa táto „hra“ nezopakovala počas nadchádzajúcich rokovaní o podobe tretieho záchranného balíka pre Grécko.“

Tlačový odbor
Ministerstvo financií SR

dn

Odporúčané články

Plánovaná asanácia objektu niekdajšej športovej haly VKP a s ňou prepojenej budovy sa začala tento týždeň Ako ďalej s odťahovaním v bratislavskom Starom Meste?

Z kategórie Štátna správa

Zavrieť