19. júla 2012 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MF SR: Spoločná TK – Mexický tunel

BRATISLAVA 19. júla (SITA) –

Dňa 19.7.2012 o 10.00 sa na Ministerstve financií SR uskutoční spoločná tlačová konferencia podpredsedu vlády a ministra financií Petra Kažimíra, podpredsedu vlády a ministra vnútra Róberta Kaliňáka, riaditeľa Kriminálneho úradu finančnej správy Jozefa Luterána a prezidenta Policajného zboru SR Tibora Gašpara.
Témou tlačovej konferencie je informovanie verejnosti o akcii „mexický tunel“, ktorej cieľom bolo odhalenie pašovania tabakových výrobkov z Ukrajiny.
Tlačová konferencia sa uskutoční v budove Ministerstva financií SR v Bratislave, vchod z Kýčerského ulice, prízemie vľavo – miestnosť na tlačové konferencie.

Tlačový odbor
Ministerstvo financií Slovenskej republiky

jb;mo

Odporúčané články