8. februára 2013 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MF SR: Seminár „Public Procurement in EBRD Projects“

BRATISLAVA 8. februára (SITA) –

Ministerstvo financií SR v spolupráci s Európskou bankou pre obnovu a rozvoj (EBRD, Londýn) pripravili seminár „Public Procurement in EBRD Projects“, ktorý sa uskutoční dňa 13. marca 2013 (streda) v Miestodržiteľskom paláci, Bratislava. Cieľom seminára určeného slovenským podnikateľským subjektom je zvýšiť ich informovanosť o spolupráci a zapojení sa do investičných projektov EBRD, ako aj výmena skúseností pri zapájaní sa do projektov EBRD.

Viac informácií na http://www.finance.gov.sk/Default.aspx?CatID=6523&NewsID=160.

Tlačový odbor
Ministerstvo financií Slovenskej republiky

jb;mo

Odporúčané články