26. novembra 2012 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MF SR: Prognózy IFP v spätnom zrkadle

BRATISLAVA 26. novembra (SITA) –

IFP počas svojej existencie pripravilo 28 makroekonomických prognóz. Ich vyhodnotenie potvrdilo, že prognózy sú presnejšie pri krátkodobých odhadoch na bežný rok, no s časom sa ich chybovosť zvyšuje. Rozdiely prognóz IFP oproti skutočnosti sú na úrovni medzinárodných organizácii (OECD, MMF, EK).

Viac podrobností nájdete v našom dnešnom komentári:

Martin Filko
riaditeľ
Inštitút finančnej politiky

jb;mo

Odporúčané články

Trendy v Compliance na rok 2018: 3 oblasti, kde firmy musia viac zabrať MPRV SR : Vzniká Inštitút pôdohospodárskej politiky

Z kategórie Štátna správa

Odporúčame