26. novembra 2012 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MF SR: Prognózy IFP v spätnom zrkadle

BRATISLAVA 26. novembra (SITA) –

IFP počas svojej existencie pripravilo 28 makroekonomických prognóz. Ich vyhodnotenie potvrdilo, že prognózy sú presnejšie pri krátkodobých odhadoch na bežný rok, no s časom sa ich chybovosť zvyšuje. Rozdiely prognóz IFP oproti skutočnosti sú na úrovni medzinárodných organizácii (OECD, MMF, EK).

Viac podrobností nájdete v našom dnešnom komentári:

Martin Filko
riaditeľ
Inštitút finančnej politiky

jb;mo

Odporúčané články

Poštová banka investovala milión eur do zvýšenia platov Zdravotný systém čaká veľká skúška: Na Slovensku môže byť do roku 2040 takmer milión ľudí s inkontinenciou

Z kategórie Štátna správa

Zavrieť