6. augusta 2012 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MF SR: Ministerstvo financií bude žiadať odvolanie Anny Bubeníkovej

BRATISLAVA 6. augusta (SITA) –

Ministerstvo financií SR listom požiada EUROGROUP o prehodnotenie nominácie Anny Bubeníkovej na pozíciu poradcu rady gréckeho privatizačného fondu. Dôvodom sú pochybnosti o etickej rovine tejto nominácie, čo vyvoláva aj nedôveru vo verejnosti. Ministerstvo financií SR zároveň upozorní aj na to, že Anna Bubeníková bola z týchto dôvodov odvolaná už bývalou vládou z funkcie predsedníčky výkonného výboru Fondu národného majetku SR.

Tlačový odbor
Ministerstvo financií Slovenskej republiky

dn

Odporúčané články

Nový cestovný poriadok: Rýchlejšie medzi Bratislavou a Košicami, aj obnovenie vlakov do Šiah Ste výrobcom alebo dovozcom pneumatík? Vyberáte OZV? Na čo si dať pri výbere pozor?

Z kategórie Štátna správa

Zavrieť