20. septembra 2012 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MF SR: Brífing P. Kažimíra a J. Lewandowskeho v piatok

BRATISLAVA 20. septembra (SITA) –

Pozývame Vás na tlačový brífing podpredsedu vlády a ministra financií SR Petra Kažimíra a člena EK pre finančné plánovanie a rozpočet Janusza Lewandowskeho na tému: „Rozpočet EÚ a viacročný finančný rámec EÚ 2014-2020“, ktorý sa uskutoční zajtra, v piatok 21. septembra 2012 o 13,30 hod., vo vestibule účelového zariadenia vlády SR v Hoteli Bôrik.

tlačový odbor
Ministerstvo financií Slovenskej republiky

me

Odporúčané články

TA3: Voľby v USA priniesli výnimočné výsledky sledovanosti Prehľad udalostí očakávaných v ekonomike SR v pondelok 7. 11.

Z kategórie Štátna správa

Odporúčame