11. apríla 2012 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

FREŠO: Zablahoželal ministrom, chce s nimi riešiť aj župné témy

BRATISLAVA 11. apríla – Bratislavský župan Pavol Frešo zablahoželal novovymenovaným ministrom SR. „Byť ministrom znamená veľkú zodpovednosť pri plánovaní a realizovaní všetkých činností súvisiacich s rozvojom krajiny, preto všetkým želám veľa trpezlivosti a mnoho správnych rozhodnutí,“ uviedol Pavol Frešo. Zároveň zdôraznil, že mnohé župné témy súvisia s legislatívou, preto sa chce spolu s riaditeľmi odborov BSK stretnúť s ministrami konkrétnych rezortov – dopravy, školstva, zdravotníctva, sociálnych vecí, kultúry ale aj životného prostredia.

es;bl

Odporúčané články

BSK: Ocenenie za príkladnú obnovu roka už zajtra BSK: Viac ako tisíc návštevníkov prekročilo zatvorené hranice

Z kategórie Štátna správa