12. júna 2013 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

FICO: Kritika novej voľby GP je prejav straty pamäte opozície

BRATISLAVA 12. júna – Kritika novej voľby generálneho prokurátora zo strany opozície je prejavom straty pamäte a nekonečného pokrytectva. O podkopávaní demokracie hovoria práve tí, ktorí jej doslova zlomili krk v minulom volebnom období, keď počas voľby generálneho prokurátora nasadzovali rôzne kontrolné mechanizmy na poslancov, aby zabránili ich slobodnému rozhodnutiu. Absolútnym vrcholom týchto tzv. demokratov bolo schválenie zákona, ktorý umožňuje dokonca verejnú voľbu. Podľa právnických elít neexistuje žiadna ústavná prekážka pre novú voľbu generálneho prokurátora a samotní prokurátori si veľmi jednoznačným spôsobom spomedzi seba vybrali kandidáta vhodného po odbornej i ľudskej stránke. Slovensko po dvoch rokoch potrebuje nového generálneho prokurátora, čo už akceptujú všetci, s výnimkou našej opozície. Tá bude radšej politizovať, výsledkom čoho je len predlžovanie neudržateľného stavu na generálnej prokuratúre.

Erik Tomáš, riaditeľ,Tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR

bl

Žijeme v zlých, prašivých časoch. Toto je Karneval krýs Maurice Maeterlinck: MODRÝ VTÁK

Z kategórie Štátna správa