1. augusta 2013 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

Burian vyzýva Hlinu, aby sa ospravedlnil za nepravdivé informácie

BRATISLAVA 1. augusta – Poslanec NR SR Alojz Hlina dnes (1. augusta) prostredníctvom médií nepravdivo označil štátneho tajomníka rezortu práce Jozefa Buriana za spoluvlastníka spoločnosti Pohotovosť a dokonca za človeka, ktorý v nej pôsobil. Je to klamstvo a každý súdny človek si tieto informácie môže ľahko overiť. Poslancovi Hlinovi sa to však nepodarilo.
Aj vzhľadom na ďalšie nepravdivé a dehonestujúce tvrdenia štátny tajomník Jozef Burian vyzýva poslanca Hlinu, aby sa zachoval ako chlap a verejne sa ospravedlnil. Je až šokujúce, akým spôsobom pošliapava zákony ústavný činiteľ, ktorý sám sľuboval, že ich bude dodržiavať.

Mgr. Michal Jurči
tlačový odbor
Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR

nr