23. júla 2012 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

99%: Prokuratúra potvrdila, že podpisy 99% sú v poriadku

BRATISLAVA 23. júla – Pri zbieraní podpisov pre hnutie 99% nebol spáchaný žiaden trestný čin. Vyplýva to z uznesenia prokurátora Krajskej prokuratúry v Trnave. Po rozhodnutí vyšetrovateľa je to už druhé uznesenie, ktoré potvrdzuje, že v súvislosti s podpismi 99% sa žiaden protiprávny čin nestal. Jediné protiprávne konanie konštatovala policajná inšpekcia, podľa ktorej bola tlačovka bývalého policajného prezidenta Spišiaka na túto tému porušením zákona. Vzhľadom na jeho odchod do civilu však voči nemu nebude vyvodená žiadna zodpovednosť. „Sme radi, že aj keď neskoro, pravda o tejto vykonštruovanej kauze sa nakoniec ukázala a meno hnutia je očistené,“ skonštatoval hovorca hnutia Ivan Weiss.

Tlačový servis 99%

bx;nr

Odporúčané články

Mladému páru bez bývania pomôže realitná kancelária MPSVR SR zruší akreditáciu Resocializačnému stredisku Čistý deň