16. mája 2017 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

STRANA MODERNÉHO SLOVENSKA (SMS)

BRATISLAVA 16. mája – Denník Pravda na základe Vašej správy agentúry SITA, uverejnil článok o spoločnom postupe siedmich kandidátov v Banskobystrickom kraji do volieb BBSK 2017. Nakoľko v uvedenom memorande sa spomína dohoda aj s mojou osobou, chcem sa vyjadriť, že o takomto postupe so mnou nikto nerokoval, ani nedal som ani vyhlásenie, ako je uvedené.

Vyhlasujem, že budem kandidovať na jeseň 2017 za predsedu BBSK samostatne a kandidatúry sa nebudem vzdávať. Nevylučujem, ak niektoré strany, eventuálne kandidáti, budú mať záujem na spoločnej podpore mojej kandidatúry, že takúto spoluprácu rád prijmemPredseda STRANY MODERNÉHO SLOVENSKA (SMS)

Milan Urbáni

Odporúčané články

Trojdňový maratón módy Fashion LIVE! 2018 vyvrcholil Mono-chromou od Lenky Sršňovej, scénickou apokalypsou Martina Hrču a bohémskou kolekciou Marcela Holubca W. inšpirovanou kohútmi Bugár: Politická skúsenosť je pre prezidenta nevyhnutná