16. mája 2017 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

STRANA MODERNÉHO SLOVENSKA (SMS)

BRATISLAVA 16. mája – Denník Pravda na základe Vašej správy agentúry SITA, uverejnil článok o spoločnom postupe siedmich kandidátov v Banskobystrickom kraji do volieb BBSK 2017. Nakoľko v uvedenom memorande sa spomína dohoda aj s mojou osobou, chcem sa vyjadriť, že o takomto postupe so mnou nikto nerokoval, ani nedal som ani vyhlásenie, ako je uvedené.

Vyhlasujem, že budem kandidovať na jeseň 2017 za predsedu BBSK samostatne a kandidatúry sa nebudem vzdávať. Nevylučujem, ak niektoré strany, eventuálne kandidáti, budú mať záujem na spoločnej podpore mojej kandidatúry, že takúto spoluprácu rád prijmemPredseda STRANY MODERNÉHO SLOVENSKA (SMS)

Milan Urbáni

Slovensko je pripravené výrazne zrýchliť výstavbu diaľnic a rýchlostných ciest Nastavenie odchodu z biznisu je majstrovská zručnosť, väčšina majiteľov ju nevie využiť

Z kategórie Politické strany