30. augusta 2017 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

SMER-SD: Berie na vedomie pripravovaný návrh na vyslovenie nedôvery Richterovi

BRATISLAVA 30. augusta (SITA) – Predseda vlády SR a predseda strany SMER – sociálna demokracia Robert Fico a vedenie strany SMER – SD berú na vedomie pripravovaný návrh na vyslovenie nedôvery ministrovi práce, sociálnych vecí a rodiny SR a generálnemu manažérovi strany SMER – SD Jánovi Richterovi, ako i stupňujúce sa iné útoky voči jeho osobe. Ján Richter má plnú podporu predsedu strany, vedenia a ostatných štruktúr politickej strany SMER – SD, dosahuje historické výsledky pri riadení ministerstva práce a preto je principiálnym záujmom strany SMER – SD jeho pokračovanie vo výkone funkcie ministra práce.

tlačový odbor strany SMER – sociálna demokracia

Odporúčané články

Správne udržiavaná fasáda vydrží aj 30 rokov. Na čo si dať pozor? BILLA spustila ďalšie nabíjacie stanice pre elektromobily

Z kategórie Politické strany