11. apríla 2012 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

VLÁDA: Antikorupčná linka zostane zachovaná

BRATISLAVA 11. apríla – Antikorupčná telefonická linka Úradu vlády SR – 0850 111 001 – zostane zachovaná. Úrad vlády SR neplánuje zrušiť túto telefonickú linku a občania môžu i naďalej nahlasovať svoje podozrenia, resp. podnety týkajúce sa korupcie.

Erik Tomáš
Tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR

es;mt

Takto to už ďalej nejde, samosprávy a firmy bijú na poplach! Slovensko potrebuje zmobilizovať kapitál a využiť potenciál v prístupe k peniazom. Minister Vlčan i predstavitelia rezortov financií a hospodárstva predstavia nové možnosti financovania na konferencii ECOFIN 2022 Aktualizácia Lex Ukrajina rozšíri ukrajinským ženám možnosti uplatnenia na trhu práce. Riešiť by sme však mali aj rodové rozdiely v odmeňovaní