19. apríla 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Viedenskí vinári pozývajú na dni otvorených viníc

BRATISLAVA 19. apríla – Viedenskí vinári pozývajú tento piatok a sobotu (19. a 20. apríla) na dni otvorených viníc. Okolo 20 vinárov ponúkne ochutnávky viedenských vín s odborným výkladom a prehliadky viníc. Záujemci a milovníci vína sa dozvedia o produkcii vína a práci vinárov, špecifikách ich odrôd a polohe viníc a získajú aj typy na kombinovanie jednotlivých odrôd s jedlami. Vychutnať si budú môcť návštevníci akcie aj najlepšie minuloročné odrody spolu s chuťovkami a zakúpiť si cenovo zvýhodnené vína. K dispozícii bude aj špeciálna kyvadlová doprava. Bližšie informácie na www.wienerwein.at.

Akcia viedenských viníc v 19. a 21. viedenskom obvode a Klosterneuburgu potrvá po oba dni od 15.00 do 20.00 hod., za ochutnávky a prehliadky zaplatia návštevníci 5 eur.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

FinGO.sk posilňuje svoje aktivity na Slovensku, rozširuje svoj tím aj sieť partnerov Eurovízia vo Viedni bude po prvý raz ekologickým podujatím

Z kategórie Ostatné