28. novembra 2017 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

BREXIT: TB – Čo je v hre pre Slovensko?

BRATISLAVA 28. novembra – Vo štvrtok 30. novembra o 13.30 h sa v hoteli Mercure v Bratislave uskutoční tlačová konferencia venovaná téme BREXIT – Čo je v hre pre Slovensko?. V snahe rozprúdiť verejnú diskusiu na nej zástupcovia súkromného sektora za účasti experta na problematiku brexitu Petra-Carla Lehrella zo spoločnosti Fipra International a britského veľvyslanca na Slovensku Andyho Gartha predstavia očakávané pozitívne i negatívne dopady brexitu na slovenské hospodárstvo a vzájomnú obchodnú výmenu.

Informovala o tom spoločnosť Fipra Slovakia.

Táto informácia je komerčným oznámením a je odvysielaná v znení dodanom klientom bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA za jej obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá.
www.prservis.sk; email: prservis@sita.sk

Odporúčané články

VÚB je podľa Global Finance najlepším poskytovateľom devízových služieb na Slovensku RTVS: Hostia a témy víkendových diskusných relácií RTVS

Z kategórie Ostatné