11. februára 2015 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Valentín pre menej odvážnych

BRATISLAVA 11. februára – Nemáte odvahu osloviť vyvoleného na Valentína? Alebo sviatok zaľúbených chcete využiť na uzmierenie a chýba vám odvaha zavolať? Nechajte si pomôcť. Na stránke www.pozyvamtanakavu.sk vyplňte interaktívny formulár a pošlite voňavý odkaz aj s balíčkom originálnej kávy a štýlovým hrnčekom. Dobrá káva už uzmierila alebo zblížila mnohých. A ak pôvodný zámer nevyjde, aspoň ste to skúsili.

„Posielame veľa odkazov a sú medzi nimi aj vyznania lásky,“ hovorí Michal Pollák, riaditeľ a majiteľ spoločnosti ŠTRBSKÉ PRESSO, ktorá túto službu klientom svojho e-shopu ponúka.

ax

Spoločnosť Jungheinrich automatizuje budúci logistický závod spoločnosti Sartorius Stedim Biotech vo Francúzsku Porovnanie výdavkov za Veľkú noc. Čo robiť, aby sviatky nenarušili rodinný rozpočet

Z kategórie Ostatné