17. septembra 2012 PR správyFinancie od PRservis.skSITA Diskusia()

V biznise sa oplatí byť smart

BRATISLAVA 17. septembra – Každý podnikateľ vie, že základom úspešného biznisu je dobrý nápad a starostlivo vybraní obchodní partneri. Netýka sa to iba dodávateľov alebo klientov, ale určite aj výberu banky, ktorej zveríte správu vašich podnikateľských financií.

So smart riešeniami od ČSOB získate istotu, že vaše podnikateľské financie budú pokryté skutočne komplexne. Základom je výhodné ČSOB Podnikateľské konto PLUS, ktoré za férovú cenu umožňuje využívať neobmedzený počet vybraných transakcií a služieb. Navyše, ČSOB Podnikateľské konto PLUS môžete teraz vyskúšať počas prvých 3 mesiacov bez poplatkov za vedenie. Stačí, ak si ho zriadite do

Štatutári a fyzické osoby – podnikatelia môžu navyše získať aj osobný účet ČSOB Pohoda na 12 mesiacov bez poplatku za vedenie. Oba balíky služieb je možné využívať bezplatne i po uplynutí platnosti benefitu, stačí ich aktívne využívať.

K podnikateľskému účtu úver bez predkladania finančných výkazov

ČSOB zohľadňuje potreby podnikateľov aj pri tvorbe úverových produktov. Podnikateľom preto ponúka možnosť získať podnikateľský úver aj bez predkladania finančných výkazov. Stačí, ak svoj účet využívajú na bežný platobný styk, a už po 3 mesiacoch od jeho založenia môžu získať Povolené prečerpanie KONTAKT – bez poplatku za poskytnutie. V prípade potreby, napr. financovania svojich prevádzkových nákladov, je tak podnikateľovi umožnené ísť do debetu na svojom účte.

Podnikajte so SmartBankingom

V ČSOB máte odteraz prehľad o svojich podnikateľských financiách kedykoľvek a kdekoľvek sa práve nachádzate. Vďaka aplikácii ČSOB SmartBanking získate nielen všetky dôležité informácie súvisiace s pohybmi na vašom podnikateľskom či osobnom účte, ale prostredníctvom funkcie Smart platba zaplatíte poštové poukážky alebo faktúry veľmi rýchlo a pohodlne. Stačí, ak odfotíte kód (čiarový alebo QR) a platba, napr. vášmu dodávateľovi za tovar, bude bezpečne uhradená.

Viac informácií o kompletnej ponuke pre podnikateľov získate v ktorejkoľvek pobočke ČSOB alebo na www.csob.sk.

ax

Roman Kýr z Henklu: Zmenami v portfóliu reagujeme na ekologické výzvy aj náladu spotrebiteľov Kam po vysokej škole? Program Teach Next ponúka absolventom unikátnu možnosť ako naštartovať kariéru

Z kategórie Financie