30. apríla 2013 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Televízia Nitrička oslávi 3. výročie spustenia vysielania

BRATISLAVA 30. apríla – Televízia Nitrička budúci mesiac oslavuje tretie výročie spustenia vysielania. Pri tejto príležitosti sa pripravujú zmeny vo vysielaní. TV Nitrička dostane novú štruktúru, relácie a viaceré novinky vo vysielaní.

Stanovisko k zmenám nám poskytol riaditeľ televízie Ján Baran. „Do TV Nitrička nám od divákov chodia neustále námety pre vylepšenia televízie. Nie všetky sa dajú aplikovať ihneď, preto sme sa rozhodli, tieto zmeny, spustiť v priebehu mesiaca máj, jún.“ V rámci zmien bola kompletne zmenená facebooková stránka a taktiež aj internetová doména, ako riaditeľ uvádza, na slovenskejšiu doménu www.tvnitricka.sk

Jednou z väčších zmien je aj sťahovanie v rámci priestorov a tým aj sťahovanie vysielacích technológii. Televízia postupne nabieha u vysielacích operátoroch.“Divákom TV Nitrička sa týmto ospravedlňujeme za výpadky, ktoré v priebehu posledných dní zaznamenali. Sme naďalej šírený prostredníctvom Magia, FiberTV, Max multimedia – Swan, Slovanet, www.tvnitricka.sk.“ V najbližších dňoch televízia začne vysielať v DVB-T a Antik Telekom.

„Zvažujeme taktiež vstúpiť do niektorého zo satelitných providerov.“ Uviedol Ján Baran. „Priaznivcom TV Nitrička ďakujeme za priazeň, počet dní nestáleho vysielania nášho programu Vám vynahradíme počtom súťaží v nasledujúcom mesiaci.“

Ako sme sa dozvedeli Televízia pripravuje súťaže na každý týždeň. „Mnohí diváci, by uvítali viac súťaži. Šanca vyhrať v regionálnom médiu je väčšia ako v celoslovenskej súťaži, pretože ide o užší okruh ľudí, preto aj záujem o ne rastie.“ Reagoval Baran. Presné podmienky zatiaľ uvádzať nebude, bude sa ale súťažiť aj o výhry ako cestovná dovolenka, LED TV, a.i.. Riaditeľ televízie uvádza „Všetky bližšie informácie poskytneme v priebehu niekoľkých dní.“

Pripomíname, že regionálna televízia Nitrička začala vysielať 17.5.2010 na svetový deň telekomunikácii. Nové súťaže a zmeny preto pravdepodobne budú po tomto dátume.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Orange Podcast roka 2024 predstavuje nové súťažné kategórie, partnerov aj porotu UPC: Hrozí úplný zákaz českých staníc v ponuke slovenských operátorov

Z kategórie Podnikové info