12. decembra 2013 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

Stanovisko Úradu vlády SR k procesu prepustenia paraglajdistov

BRATISLAVA 12. decembra – Môžeme potvrdiť, že Slovenská delegácia na čele s predsedom vlády SR Robertom Ficom a podpredsedom vlády SR a ministrom zahraničných vecí Miroslavom Lajčákom priamo v Teheráne rokuje o definitívnom uzavretí prepustenia posledných dvoch paraglajdistov, ktorí boli zadržaní v Iráne v máji tohto roku. Súčasťou tohto procesu je aj rokovanie s prvým viceprezidentom a výkonným predsedom vlády Iránu, Eshaqom Jahangirim. Ďalšie informácie poskytneme v priebehu dňa.

Beatrice Szabóova
hovorkyňa predsedu vlády SR

es;mt

Odporúčané články

Plánovaná asanácia objektu niekdajšej športovej haly VKP a s ňou prepojenej budovy sa začala tento týždeň Ako ďalej s odťahovaním v bratislavskom Starom Meste?

Z kategórie Štátna správa

Zavrieť