14. decembra 2012 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

Stanovisko ministra obrany M. Glváča k vyjadreniam poslanca Ľ. Galka

BRATISLAVA 14. decembra – Vyjadrenia exministra obrany Ľubomíra Galka k úniku spravodajských materiálov považujem za silvestrovský žart. Pán poslanec Galko totiž veľmi dobre vie, že tieto informácie pochádzajú z čias, keď práve on šéfoval na ministerstve obrany, pod ktoré tajné služby patria, pričom šéfom tajnej služby bol jeho nominant.
Očakával by som, že bývalý minister obrany a člen brannobezpečnostného výboru NR SR sa po tom, v akom stave zanechal vojenské spravodajstvo, dokáže aspoň k tejto veci postaviť zodpovedne. Ak tieto vyjadrenia myslel vážne, tak to dokazuje len to, že je klamár a

Martin Glváč, minister obrany SR

es;bl

Odporúčané články