4. februára 2015 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

SNS: 3x áno – máme v tom jasno!

BRATISLAVA 4. februára – SNS zdôrazňuje, že rešpektuje práva každej osoby na svoju sexuálnu orientáciu a súkromný život, takisto na jeho vierovyznanie atď. Odmietame obvinenia z vyvolávania nenávisti a fóbií voči sexuálnym, či iným menšinám. Musíme však zdôrazniť, že našim jasným postojom chceme, aby boli určené mantinely a hranice, a aby v dôsledku priznávania práv jednej menšine, neboli porušené práva detí.
Tisícročné tradície našej civilizácie nepoznajú inú formu reprodukcie, plodenia detí, než zväzok muža a ženy. Ak osoby rovnakého pohlavia žijú v jednej domácnosti, z ich spolužitia nikdy nebolo splodené dieťa.
SNS sa rozhodne vyslovuje aj proti tomu, aby osobám rovnakého pohlavia boli umožnené adopcie detí. Všetky zainteresované skupiny, občianske iniciatívy, nezávislí aktivisti či politické strany hovoria o potrebe zdravej výchovy dieťaťa. Nechajme teda najskôr na odborníkov, psychológov, pediatrov, psychiatrov, antropológov a odborníkov z ďalších odborov, aby dlhoročným odborným výskumom najskôr preukázali negatívny, či pozitívny vplyv na detskú osobnosť výchova a vzory tzv. rodičov rovnakého pohlavia.
SNS rešpektuje tiež právo každého na vlastný názor. Neúčasťou na referende, na čo vyzývajú tiež mnohí politici, však svoj názor nevyjadria, ale vyhnú sa zodpovednosti, ako aj svojmu najdemokratickejšiemu právu pôsobiť na veci verejné prostredníctvom ľudového hlasovania. Sme presvedčení, že občania Slovenska si svoju zodpovednosť uvedomujú a dokážu to v sobotu 7. februára svojou účasťou na referende o ochrane rodiny.

Andrej Danko
predseda SNS

es;mt

Slováci čoraz viac preferujú tipovanie volieb Národná koalícia predstavila kandidátku do eurovolieb. Predstavuje známych ľudí, ale aj nové tváre